torsdag 31 mars 2011

Blått och smått...





Är du som jag en sådan som inte kan få nog av söta pärlhyacinter? Så fina i sin lilla kruka, och när de är för långa är det bara att sticka ner dem i en liten vas med vatten. Dessa små sötnosar köpte jag i måndags och de har redan blivit långa och ståtliga. 
När vårvädret ute är grått kan man inomhus behöva lite blått och smått :)

onsdag 30 mars 2011

Kvällspromenad...


Vi kom för en stund sedan hem från en mysig kvällspromenad  i vår vårdoftande stad. Nu har en kopp kaffe slunkit ner tillsammans med en bit mörk choklad med chilismak, gott gott såhär på kvällskvisten. Kvällens musiktips är definitivt Jojje Wadenius Goda Goda. I skrivande stund sitter Herr J och jammar loss till Sången om Kalle. Härlig kväll på er, goa bloggläsare!

Vilken skönhet...




Ni minns kanske den söta lilla kvisten ginst som jag hade på soffbordet häromdagen? Den kom förstås från en ännu större kvist som fick stå på hallbyrån. Fullkomligt älskar den rosa färgen! Tyvärr doftade den söta ginsten för starkt för min lilla näsa så jag förevigade snabbt dess skönhet på bild och därfefter fick den snällt lämna lägenheten. Men visst var det fint!

tisdag 29 mars 2011

Näpna violer...






Näpna violer har kommit på besök. De ger lite vårkänslor såhär en grå tisdag. Vädret har sannerligen växlat här idag. Imorse när jag vaknade snöade det, därefter blev det lite blå himmel och nu har det molnat på igen. 

Vi håller oss på topp med Dave Matthews Band!

Tisdagstema: blogghörna...



Fler blogghörnor hittar ni på Fabriken!


söndag 27 mars 2011

Söndagsbilden...

Nu har våren varit framme och nosat på de frusna gräsmattorna, blåst sin ljumma andedräkt mot frosten på hustaken och värmt våra kinder med sina solstrålar. Trots att det idag singlar några ensamma snöflingor från himlen så vet jag att våren är här (även om vi de allra kallaste dagarna får ha henne i en vas på nattduksbordet).



måndag 21 mars 2011

Utmaning!




Jag har blivit utmanad av Kråke (besök gärna hennes söta blogg!)... 


Berätta 8 saker om dig själv & skicka sedan utmaningen vidare till 8 bloggar som har färre än 100 följare. Länka sedan till den som utmanat dig!


1. Jag älskar att gå barfota.
2. Doften när det precis har regnat fyller mig med må bra-känslor.
3. Jag tycker att musik är den bästa inredningsdetaljen och att det är synd att den inte kommer med på bild.
4. Jag känner aldrig att jag har råd att köpa snygga lampor (vilket inte borde stämma eftersom jag ofta tycker mig ha råd att köpa andra inredningsgrejor).
5. Jag är vegetarian.
6. Jag älskar twilight-böckerna!
7. En av mina favoritartister är Stina Nordenstam.
8. Vårt skafferi är alltid ett fullkomligt kaos och varje gång jag öppnar det lovar jag mig själv att städa det... snart.


Jag utmanar dessa åtta fina bloggar, men strunta i det om ni inte har lust eller om ni har gjort utmaningen tidigare :)


noamajahemma
housenumber15
madame-edith
ahousewithaview-aka
hemochharmoni
lantlivochloppis
annixen
palandetvidhavet

Chokladpraliner...

Gott gott gott!

Kickstart!

Smoothie på frysta blåbär, ekologiska bananer, ekologisk
naturell yoghurt och svensk honung.

Vi har tagit en rejäl sovmorgon här hemma efter en fantastiskt härlig helg i storstaden och nu är det dags att kickstarta en härligt grå måndagsmorgon. Det verkar som jag knappt har något bildutrymme att ladda upp bilder här på bloggen, har någon annan haft samma problem? Det känns inte kul att behöva betala för att ha bilder på bloggen.

torsdag 17 mars 2011

Äntligen!




Vår nya byrå är på plats och vi är båda otroligt nöjda med resultatet. Äntligen mer förvaringsutrymme! 
Just nu pryds den bland annat av vackra blommor som gästerna kom med igår!


Jag ska försöka hinna lägga upp lite bilder från gårdagens läckra chokladtårta senare ikväll :)