tisdag 12 april 2011

Tisdagstema påskpyssel
Påskpyssel gäller idag hos Fabriken, där hittar ni massa härligt och inspirerande pyssel inför påsken. Här hemma hos oss kan jag milt säga att vi påskpysslar sparsamt eftersom det enda som letat sig in är lite videkissar.
Men tisdagstemat till ära tog jag chansen att göra ett litet och superenkelt påskpyssel. 
Ett par ark med vackra papper köpta på en söt gårdsbutik i somras tillsammans med härligt robusta trädgårdssnören som min kära syster varit mysig nog att slå in mina födelsedagspresenter med (återanvändning är bra!) blev små enkla pappersägg. Busenkelt :)

5 kommentarer:

Ullis sa...

Så söta de blev! Jätte vackert papper! Helt klart påskpyssel i min smak, och de passar fint i er lägenhet!
Kram
Ullis

Ullis sa...

En liten utmaning till dig: Hade det inte varit jätte gott om vi hade haft lite gott hemgjort påskgodis under påskhelgen? Utmaningen är att vi hittar på minst ett godis var och lägger ut på bloggarna... Är du med?
Ullis

popetotrora sa...

Ja, precis samma här. Trots att jag älskar att pyssla så är påskpyssel inte min grej. Det är videkissar och andra vårblommor som gäller hos mig med, istället för kycklingar och färggranna ägg.

Anonym sa...

Alltså det är så himla mysigt att du satt igång detta vitavardagsbloggande. Jag blir jätteinspirerad och så också din största storasyster som du ser. Det känns som om du är riktigt nära och det är fint. Hade nog aldrig satt igång med altan- ch köksrenovering om det inte var för er inspirerande lägenhet och alla dina urgoa bloggbilder. Tur att detta forum finns. Nu är jag så spänd på hur köket ska bli och tror att det blir jättebra. Tänk om jag också blir en bloggare, kanske med mycket text och enstaka små bilder. KRAM mamma

Fii sa...

Hej söta J! Vart har du köpt dessa fina papper du använder i ditt påskpynt? Jag tycker det är superfint och lagom mycket i min påskpyntssmak ;) // Kram Sofie