tisdag 13 september 2011

Idag firar vi, jag och Herr J


Idag är det en speciell dag här hemma, jag och Herr J firar vår kärlek lite extra. Det är så mysigt att skämma bort varandra så idag vankades det små gåvor till varandra, extra lång lunch, extra lång eftermiddagsfika osv. Idag tar vi helt enkelt tid från sådant som kanske borde göras (exempelvis tvätta, städa) och lägger den tiden på varandra istället. Mysigt mysigt. Jag passade ändå på att  fota lite i vardagsrummet, ett bra sätt att själv se vad man vill fixa till. Vi håller ju som sagt på att ordna om här i vardagsrummet och nu är det snart dags för oss att köpa ny soffa, kanske redan nästa månad. Hoppas! Jag var inne på att vi skulle köpa ikeas Karlstad, gillar verkligen de raka formerna på den. Men när vi var inne på ikea tyckte vi båda att eketorp var lite skönare, soffa är ju sannerligen en smaksak. Dessutom har jag har haft en eketorp innan så jag tror inte jag blir besviken. 

Jag hoppas ni alla har en jättehärlig tisdag, det har verkligen jag! Ta hand om er själva och de ni har nära!

Kram Johanna

3 kommentarer:

Farsan sa...

Verkar som ni vet vad ni vill och det är bra:-)
Hur går det med det tänkta draperiet då? Kommit på nå´n ny idé kanske? Hur som helst ska det bli roligt att träffa er nästa vecka!
Kramar från en förkyld och febrig farsa

Vardagskärlek sa...

Jag har ju själv en Eketorp hörnsoffa och både jag, sonen och sambon älskar den! Det som också är bra med dessa soffor är ju att man lätt kan byta klädsel:)

Ha en fin onsdag.

Kram Johanna

mariaemb. sa...

Åh så mysigt! Sådana dagar är det viktigt att man har.

Nä, vi behöver spraya ute för att det inte ska komma färg någon stans här inne. Det är lite svårt att styra. :) Fast det luktar säkert en massa om man gör det inne också. Frustrerande är det i alla fall för idag blåser det och regnar om vart annat. Kanske blir först till helgen som lamporna blir klara....suck.

Ha en riktigt fin dag!
Kram Maria