onsdag 9 november 2011

i fixartagen...

Nu är vi i fixartagen här hemma. Soffan Karlstad (ja det skulle ju bli eketorp, men 10 min innan vi skulle köpa den så ändrade vi oss och är supernöjda med det) är inhandlad och hemkånkad och vardagsrummet återigen ommöblerat. Nu börjar det roligaste, nämligen pysslandet. Vad vill vi ha för kuddar i soffan? Vilken filt ska vi bestämma oss för? Hur ska soffbordet vi vill snickra ihop se ut? Hmm, jag vet inte om jag kan påstå att Herr J funderar på dessa saker riktigt lika mycket som jag på dessa nödvändigheter... men han brukar bli nöjd efteråt i alla fall. 

Kuddtankar ja. Jag funderar jag på att köpa mig mörka kuddar i randigt och prickigt. Det vita behöver lite kontraster och dessutom vet ni andra som har en vit soffa att det inte är det mest praktiska man kan ha, så lite mörka kuddar och filtar att råka spilla choklad och smulor på kan behövas. Efter en vecka med soffan har vi redan fått erfara detta. Tur att överdragen går att tvätta.

Förresten så fick två fina tavlor av Lisa Bengtsson följa med hem häromdagen. Jag är stormförtjust i dem och funderar redan på vilka fler jag ska skaffa. Tanken är att en liten tavelvägg ska växa fram bakom soffan, men det får ta sin tid.

Hoppas ni har en fin onsdag!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, det blev verkligen fint. Och tavlorna ser fantastiska ut.
Kram T

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Tavlorna är verkligen läckra. Skulle kunna tänka mig ett par här hemma också. :-)

När vi skulle köpa en vit Ektorp ändrade vi oss också i sista sekund. Det blev visserligen en Ektorp, men inte en vit. Och vi är nöjda, så man ska alltså lyssna på magkänslan. :-)

Ha en fortsatt fin dag!

Anonym sa...

Hej min Johanna!
Äntligen lite semester för mig, tid att mysa med Mymlan och tid att baka och kanske sticka. Vad vacker din blogg är och så fint det blev med tavlorna. Tänker också julpyssla lite denna veckan - eller i helgen. Du inspirerar mig verkligen. Snyggt med hortensian. Ser mumsigt ut också. Kram mamma