fredag 3 februari 2012

Fix, trix och simsalabim

Godeftermiddag! Idag är det rysligt kallt i vår lilla stad och det verkar det vara i hela landet. Men har man bestämt att man ska ner på stan så har man, oavsett vad de tre decimetrarna snö säger. Vi håller just nu på att fixa och trixa i köket. Det är såhär, vi har ett ganska litet kök med alldeles för lite arbetsutrymme. I höstas valde vi därför att flytta ut köksbordet till rummet intill och kvar blev då massa yta som vi inte visste vad vi skulle göra med. Jag vill ha ett funktionellt kök där man kan arbeta, men även sitta och prata  medan något gott puttrar på spisen. Därför köpte vi häromdagen en köksvagn och en bänk från IKEA samt några kuddar på Åhléns och simsalabim gick köket från "vad är det här för något-kök" till ett rejält och härligt kök. Jag kunde inte vara mer nöjd! Idag bjuder jag på en liten tjuvkik, har lite mer jag vill fixa innan jag tar helhetsbilder (typ tråkiga, tråkiga sladdar).

Hoppas ni har en härlig fredag!  

9 kommentarer:

Dagar hos mig sa...

Åh, vad fint det ser ut:)

Anonym sa...

Det kommer att bli kanon lilla gumman!
Kramar från farsan

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

Tittar in och önskar en fin helg, kram från Maria ♥

The Rosegarden in Malevik sa...

Superfint :)
å missa nu inte.....

S
A
T
U
R
D
A
Y

S
H
O
W

O
F
F

de e kul att vara med :)
VÄLKOMMEN
Håkan

Jenny sa...

Spännande, jag håller också på att trixa till mitt lilla kök =)
Ha en fin helg, kram Jenny

HjärtatsVitaHem sa...

Jättesnyggt! :)

Ha en trevlig helg!
Kram Jenny

Mary sa...

Åhh vad härligt det ser ut. Älkar allt det vita..och så vårlökarna och vita tulpanerna på det..love it! Brukar också sätta lökar med rötter å hela alltet i glaskrukor, så ofantligt vackert!! HOppas du haft en härlig helg! Kram Mary

Ullis sa...

så fint ni har det! Gillar verkligen den där bänken, en sådan skulle jag också vilja ha. Kanske vi får ta en tur till ikea nästa gång vi kommer upp.
Kram

Vardaxlyx sa...

Jätte fina bilder du bjuder på =)
Kramkram