onsdag 2 mars 2011

En hel del kruk-inlägg!Godeftermiddag, härliga bloggläsare!
Efter en stund i skolan tog jag åter en tur till mysiga Mormors Fönster eftersom jag kom på att jag såå gärna ville ha fler av de vackra krukorna från Miljögården. Jag fungerar som så att om jag väl hittar något jag verkligen gillar så har jag svårt att släppa det. Jag köpte två medelstora och en lite mindre att ha vackra blomstrande lökar i ibland. En vacker vit pärlhyacint fick också följa med hem. Väl hemma fick de humoristiska Mårbackorna lov att ta plats i den nya krukorna. Vad tycks? Jag tycker det blev betydligt tjusigare! 
Jag vet att det har blivit en del kruk-inlägg här nu, men det är det jag har behövt införskaffa nu så det är också de som hamnat på bloggen.
Tack för alla mysiga kommentarer, ni är guldkant på vardagen!

6 kommentarer:

Fii sa...

Väldigt fint! Vi ses i morgon! Kram Sofie

Fröken Fräken sa...

Sådana krukor med pärlkant har jag letat efter! Nu vet jag alltså vem som tillverkar sådana så nu ska jag försöka spåra upp någon butik här i närheten.

Hemma på Landet sa...

Mysigt..igen.:-) Kram Stina

Emma - white avenue sa...

åå vilken underbart blogg du har. Den ser så himla vårigt fräsch ut! :) De vita krukorna är helt gudomliga! Jag tror jag får följa fröken fräkens exempel och försöka spåra upp någon butik i närheten! Tycker det är så svårt att hitta fina vita krukor!

Kram kram, Emma

becca sa...

Hejsan!
Vilken fin blogg du har och ditt hem ser så mysigt ut. Dina nya krukor är också fina, jag längtar extra mycket efter vår nu.
Självklart får du gärna länka mig, så kul att du vill.
Ha det bra, kram Rebecca.

FräckaSyster sa...

Krukorna är jättefina! =)

Kram Jenny