söndag 20 november 2011

Bara lite, lite...

Oj vilken skön helg detta har varit, vi har både hunnit med spelning och julpysslande. Jag tonar ner pysslet lite såhär i början, mest för Herr J skull, och håller kvar lite lila toner i vardagsrummet än sålänge. Men i år vill jag ha röda, varma inslag i allt det vita. Det som har dykt upp hittintills är lassvis med hyacinter, ljusstakar och stjärnor i fönstren, röda och vita ranuklar samt en och annan julig ljuslykta. Men den viktigaste juldetaljen här hemma är alltid musiken. Favoritskivorna är Jul på svenska (Georg Wadenius), Christmas songs (Diana Krall) och många många fler.

Dessutom tog jag häromdagen tag i något jag velat göra länge, nämligen beställa Olle Eksells Kakaoögonen. Oj va jag trivs med den!

Ha en fin söndagskväll!

8 kommentarer:

Emma - Från min sida sett sa...

Vilka fina bilder!!

Lilla Kråkslottet/ Angelica sa...

Får man inte automatiskt höga ögonbryn när man tittar på tavlan?! Hihi! Den är snygg!!!
Kram!

Ullis sa...

en skön och intensiv helg, låter det som!
Tavlorna är jätte snygga och passar så bra tillsammans!
Ha det fint syster!
Kram

Mariette sa...

SNYGGT!!!

Ja det röda kanske man väntar med...men vitt och silver och annat diskretare kan man ju alltid ha nu, tycker jag i alla fall!

Skön ny vecka!

Kram Mariette

Kari fra "Fredløs" sa...

Nydelige bilder. Blir alltid i godt humør av å titte inn hos deg. En god dag og klem til deg :)

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Ja, julmusiken är verkligen viktig. Jag har redan spelat några av skivorna, men från första advent kör jag igång på riktigt! :-)
Här hemma är det bara två amaryllisar som kommit in, men jag gissar på att det inom kort kommer fyllas på med fler julting...

Hoppas du har haft en fin dag!

Anonym sa...

Hej fina Johanna, vad mysigt, du gör så julefint på ett konstnärligt vis, ett tjusigt sätt och så ger du mig inspiration. Tänk att jag skulle få så fantastiska töser med massor av skaparkraft. Måste få se ditt julfina innan julen är över. Kram mamma

Anonym sa...

Varför vänta och inte njuta dubbelt upp. Kakao ögonen blev jätte bra där ovanför soffan, den kommer nog hålla länge :).
Ps. Väldigt fina bilder, du är duktig på komposition.