tisdag 15 november 2011

läsa, dricka thé och baka scones samtidigt...

Ja nu längtas det mycket efter julen här hemma. Säkerligen mest från min sida. Det är något så fantastiskt mysig med julen och det har alltid varit en storfavorit hos mig. I helgen ska jag ju som sagt äntligen få börja pyntandet av lägenheten, så att den är julfin till första advent. I helgen köpte min fina Herr J med sig två härligt juliga inredningstidningar med sig hem till mig, vilket innebär att jag nu känner mig på jul-topp. 
Just det ja, vi har ju flyttat och ändrat lite i köket och faktiskt lyckats göra om en del av den alldeles för stora hallen till matplats med hjälp av lite rumavdelare. Det är fantastiskt skönt att kunna ha klaffbordet uppfällt och alltid ha plats för trevliga middagsgäster. Dessutom älskar jag att ha plats för mycket på bordet, så att man kan läsa inredningstidningar, dricka thé, baka scones och virka samtidigt... ungefär. 

Nu ska jag passa på att njuta av höstsolen. Hoppas ni har en härlig tisdag!

4 kommentarer:

Ullis sa...

Det ser ut som det blir jätte fint i både kök och matrum! Så länge sedan jag var uppe och hälsade på er nu!!
Skanar dig.
Ha det fint!

Anonym sa...

Åh jag känner känslan av hemtrevlighet och lugn skön aktivitet.Så är det alltid hos er.Trivs alltid hos er sååå. Mysigt att skriva texten så på bilderna förresten. Tur att du har din blogg så att man får se ofta.Vilka tidningar har du fått? Du kan väl sms:a dem till mig. Behöver lite mysidéer jag också. Nu har Mymlan fått sin kvällsmat och smaskar ben vid mina fötter och hoppar ibland upp med framtassarna på siffan och vill leka.
KRAM Mamma

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Ja, ett stort bord är en lyx. För man måste ju kunna sprida ut sig! :-)
Jättefint har ni det, gillar de svarta stolarna mot det vita bordet. Och den vackra hortensian!!!

Önskar dig en riktigt fin helg!

Linda E. sa...

Kikar in och önskar dig en skön söndag :)