lördag 3 september 2011

studio, bloggvrå... you name it!

Oj va jag njuter av att hösten hänger i luften. Den friska luften som är just nu är en av alla de fantastiska saker i världen som man inte i ord kan beskriva. Därför låter jag fönstren här hemma stå på vid gavel mest hela dagarna, jag vill fylla lägenheten med höstens dofter. På träden utanför hänger röda vackra äpplen tunga ner från trädens grenar och här inne lyssnar jag på Gretchen Parlato och dricker samma thé som alltid köps hem här till hösten. 
Annars är vi i full gång med att göra om här hemma och på bilden ovan skymtar ni det som håller på att bli vår nya arbetsplats, studio, bloggvrå, pluggplats... you name it. Hur det ska gå till visar jag er snart.
Till och med Herr J har visat ovanligt stort intresse för denna make over av lägenheten, jag gissar att det har att göra med att hela hans musikstudio äntligen ska få flytta ut från klädkammaren (vilken i ärlighetens namn inte är en speciellt kreativ miljö). När studion flyttar ut ska klädkammaren fixas till och användas till det som ligger i en klädkammares natur och det blir ju inte jag ledsen över :)


Ha en härlig lördagskväll!

3 kommentarer:

Ullis sa...

nu blir jag nyfiken! Har jag missat inköp av ett nytt skrivbord? Ser jätte snyggt ut! Kanske kan det passa med en svartfärgad lastpalls-sänggavel?
Gillar den nya stilen på bloggen också. Du kanske får hjälpa mig med att hitta på en ny header också.
Kramar!

Lilla Kullan sa...

Jag älskar också hösten. Underbar!

Fin bild. Ser väldigt fint ut.:-) Kram Stina

Elina sa...

Jag tycker också att det känns mysigt att hösten är på väg, luften förändras och blir frisk.

Ha en fin Måndag!
Elina