måndag 28 november 2011

Vilken dag, och julgodis!Vilken dag! Jag är nyss hemkommen från en fem timmar lång tenta, och trots att jag bunkrat upp med chaithé i min lilla termomugg och att sambon lagt ner både pepparkakor och choklad i min väska är jag heeelt slut. Men tentan kändes bra och imorgon kör en ny delkurs igång. Det är alltid lite spännande att börja ny delkurs, så trots att timmarna mellan tentan och kursstarten blir få så ser jag fram emot morgondagen. 
Men, jag har inte hunnit baka något julgott alls än!
I veckan ska vi nog se till att baka både pepparkakor och lussekatter, men tänkte fråga er om ni har något extra gott julgodis som ni vill dela med er av? Har bl.a. sett att många gör lussebullar som snurror med mandelmassa i. Mums!

Hoppas ni har en skön måndagskväll, det ska verkligen jag ha :)

4 kommentarer:

Lilla Kullan sa...

Ja, mys på nu. Det ska jag göra.:-) Kram Stina

Vit stjärna sa...

Skönt att tentan är gjord iaf, även om ny kurs startar i morgon. Man kan ju i alla fall slappna av lite så njut av kvällen som är och sen lite till tycker jag! :)

Så många underbara bilder på adventsmys du visar, toppenhärligt!

Har inte heller hunnit baka nåt julgott ännu men tänkte nog starta med Leilas rockyroad i morgon, alltid lika gott!

Kram Anna

Ullis sa...

Skönt att tentan är över! Lussesnurror med mandelmassa är ju otroligt gott! Jag har tänkt göra lite chokladbreck i år: smält choklad som man låter rinna ut på en plåt och sedan toppar med nötter och kanske tranbär. När allt har stelnat bryter man det bara i bitar. Tror det kan bli mums!
Kram

Gottegrisen sa...

Jag har bakat fantastiskt goda lussebullar med mandelmassa nertryckt i ett hål i mitten. Lätt som en plätt!

//Linda