torsdag 29 december 2011

ränder som håller i sig...


Vilken härlig julhelg vi har. Njuter av lugna och lata dagar. Myser ner mig i soffan, hör vinden slita i husväggarna. Bara är. Herr J sitter bredvid mig med en bok i händerna, som vanligt :)
Ikväll lyssnar vi på Monica Zetterlunds skivor. Herr J köpte hennes box när vi var nere på stan för några timmar sedan. De är helt fantastiska och det var många låtar jag inte hade hört förut. Hett tips på ljuvlig musik!
Jag har två mycket konstnärliga systrar och jag är så glad för det. Tavlan med det grafiska trycket på bilderna ovan har min syster Therése gjort. När jag öppnade min julklapp från henne och fick se denna ursnygga tavla höll jag på att smälla av. Den är så snygg!! Jag tar i  princip med den under armen så fort jag ska gå in i ett annat rum här hemma, den passar överallt. Hade jag haft en systemkamera hade jag kanske kunnat göra tavlan rättvisa, både färger och skärpa blir rätt knasiga min min gamla halvdana digitalkameran, förhoppningsvis behöver jag inte dras med den allt för länge till.

Jag önskar er en fortsatt fin kväll!

Ps. När svärföräldrarna kommer på besök och har med sig en stor vacker bukett tulpaner, då blir man glad!

4 kommentarer:

Ullis sa...

Ja, den är ljuvlig!! Och min är beställd! En grönrandig blir det!
Kram

Anonym sa...

Så glad jag blir att du tyckte så mycket om den. Glad ända in i själen. Själv så tycker jag om din blogg, så mysigt att kika in och få lite värme via dina ord och bilder.
Kram T

Ullis sa...

Jag har bara lagt 2-3 foto brevid varandra i Paint och sparat. Nackdelen är ju att bilden bara kan bli länkad en gång...
Kram

Hanna sa...

ÄLSKAR tavlan! Guuuuud så fin!!!!!!!