lördag 17 december 2011

Vill ni hjälpa mig?
Ja, att bestämma var granen ska stå var inte lätt. Helst hade jag velat ha en gran i varje rum, tur att man inte har så många rum.
Idag har vi en riktig slappardag. Regn och snö har slagit mot fönstret om vartannat hela dagen, så vi steg inte upp förrän halv elva och resten av dagen har gått i ungefär samma tempo. Men efter morgonrocksdans, kaffe och lite donande ligger nu qournfiléerna i marinad och strax skjutsar vi in rotfrukterna i ugnen. Vilken skön dag! 

Jag skulle vilja ha tips på era favoritjulskivor eller favoritjullåtar, behöver inspiration. Det är svårt att hitta guldklimparna i juldjungeln.
Ikväll lyssnar vi på Pete Huttlingers julskiva First Light, väldigt mysig!

Önskar er en fin Lördagskväll!

3 kommentarer:

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Har många julskivor i samlingen och det är ju himla svårt att hitta en favorit. Har en med Rikard Wolff, tillsammans med Kari Bremnes, som är riktigt mysigt. Decemberbarn heter den.

Önskar dig en fin 4 advent!

Fiffiga Systrar sa...

Visst är det snårigt i julmusiksdjungeln! Vi gillar nostalgi skivor som bing crosbys ljuva stämma och så är ju spotify aldrig fel.. där finns ju verkligen allt... Missa inte vår sista lucka i adventskalendern idag! kram emelie och elin

Vardaxlyx sa...

Hej! Michael Bublé 8hans julskiva) går riktigt varm på stereon hemma. Ljuvlig röst!
Kramkram