tisdag 26 april 2011

Ommöblering... igen


  


Salongen (som vi så vackert kallar vårt vardagsrummet) är ett ständigt projekt här hemma. Jag känner att jag aldrig får till det och just därför möbleras det om flitigt här hemma. Denna veckans projekt (förhoppningsvis gillar jag det tillräckligt länge för att det ska få stanna ett tag) var att, tro det eller ej, introducera liiiite svart i vår vita vardag. Jag vet att jag är lite fånig när det kommer till mörka färger, men jag har bestämt mig för att våga. Sedan jag klev in i bloggvärlden har jag flera gånger om blivit överbevisad när det kommer till min feghet inför mörka detaljer, för visst är det hur snyggt som helst att våga kombinera svart och vitt! Våra nya tavlor på jazzmusiker är skapade av den fantastiska konstnären Pia Carlström och inköpta på konstrundan i helgen. Vi fullkomligt älskar dem och de passar fantastiskt bra in ovanför pianot. De är egentligen inramade vykort men det var det enda som passade studentplånboken. Hoppas vi någon gång kan köpa en riktig tavla av henne.
Idag visar jag bilder från pianohörnan i salongen. Vad tycker ni?

5 kommentarer:

Hildas hem - Sofia sa...

Det ser jättefint ut. Jag är likadan med vårt vardagsrum. Vet inte hur många gånger jag gjort om där. Jag håller på med en omfixning just nu - hoppas på att, liksom du, bli nöjd denna gång. Så att man kan få koppla av någon gång ;)

Underbart fint piano!

Jag önskar dig en fortsatt fin kväll!
Kram Sofia

Anonym sa...

Tror det kommer bli riktigt bra med lite mörk färg. Du har ju grundat "tavlan" riktigt bra och tror att du är redo för nästa steg :)
Det är ett mysigt hem du har.
Kram T

Ullis sa...

Det blir ju jätte fint! Det blir som en egen liten vrå i salongen, en spela-piano-och-blogga-hörna! Och tavlorna är ju fantastiska, passar en jazztjej som dig!
Kram
Ullis

MARÄNG FORM sa...

Det ser jätte fint ut! Alltid kul att möblera om efter som att man kan få ett helt nytt rum då! :-)

FräckaSyster sa...

Det ser jättefint ut! =)

Kram Jenny