onsdag 27 april 2011

Salongen, del 2
En annan del av salongen är den lilla soffhörnan. När jag är i fixartagen är det oftast denna hörna jag siktar in mig på. Soffan brukar jag variera med lite olika kuddar, för tillfället kommer alla kuddar och även filten kommer från Åhléns. De små pallarna är köpta på GRANIT och var från början helsvarta men numera lite slarvigt vitmålade (jag ville skapa en lite ruffigare känsla) och  tyget har jag helt enkelt bytt efter säsong. Nu fick de ett storblommigt tyg i svart grått och vitt, även det från Åhléns.  
På soffbordet har ett enkelt arrangemang knåpats ihop. De små videkissarna har fått sällskap av små kvistar i... plast(!)... Ja jag drar mig lite för att säga det för av någon anledning tycker jag inte att det känns lika mysigt dekorera med plastblommor, vad tycker ni? Dessvärre fixar inte min allergi några snittväxter just nu. Så om du är pollenallergiker (eller av andra anledningar vill ha plastblommor istället) men ändå vill ha lite vårkänsla hemma så tipsar jag om att Village har dessa söta plastkvistar (jag tycker att de på håll ser ganska äkta ut?!).

Nu ska jag baka lite rawfood. Blir det gott tipsar jag er senare :)

Hoppas ni alla har en härlig onsdag!

4 kommentarer:

Ullis sa...

Jätte snygga kuddar, både mönster och material!
Ser fram emot ett rawfood recept, kan inte sådant själv.
Kram Ullis

Livet på landet sa...

Vitt, ljust & fräscht!
Kram Helena

Anonym sa...

Det blev ju väldigt trevligt med en ordentlig kuddhörna. Och plast är inte alltid helt fel. Kan man inte ha äkta vara får man bredda sitt perspektiv lite.
Kram T

♥ Villa Tretton ♥ sa...

Såå fint du har det:)

Känner igen tyget på pallarna..såå fint!!
Har det i lilla dotterns rum som kuddar..kika under fliken "Elmas rum" så får du se..;)

Ha en fin torsdag
Kram Susanne