söndag 8 maj 2011

Lummiga trådgårdar och söndagsbilder...Inläggen duggar inte tätt just nu. Såhär är det ju med bloggandet, ibland känner jag mig superinspirerad att lägga upp inlägg och ibland nöjer jag mig gott med att kika runt på andras mysiga bloggar.  
Men plötsligt faller bloggandan på och då är det bara att köra hårt igen :)

Idag har jag och Herr J varit och besökt en mysig trädgård här i staden där man kan strosa runt bland allt det gröna och andas in våren. Vi försöker att inte planera upp söndagarna allt för mycket och på så sätt har vi alltid tid för sena frukostar, långa fikastunder och mysiga promenader. Härliga söndag :) 

Glöm inte kika in hos Fabriken för massa härliga söndagsbilder.

6 kommentarer:

Lantligt i smultronbacken sa...

Det är nog jättebra att göra som ni gör. Inte planera söndagarna utan ta det som faller på en. Eller ha rent utav slödagar och bara njuta så kroppen får vila. En sån söndag har vi haft idag.

Kram Teres

Ullis sa...

vackert vackert!! låter som skön söndag! Vi kan väl höras senare idag?
Kramar Ullis

Linda E. sa...

På söndagarna gör jag det jag har lust med,skönt att det finns en vilodag utan måsten :)

Jenny sa...

Åh, så mysigt det låter, härliga bilder!
Kram Jenny

Hildas hem - Sofia sa...

Det bästa är att man får göra precis som man själv vill med bloggandet :)

Era söndagar låter underbara. Det var längesedan vi hade en sådan dag men du fick mig att längta efter en sådan söndag. Nu på söndag kanske ... :)

Underbara blommor!

Jag önskar dig en fin onsdag!
Kram Sofia

Anonym sa...

Hej min goaste söta bloggare! Länge sen jag tittade in men det är mysigt som vanligt och nu börjar man ju längta och längta och längta till den vita vardagen. Sena lördagskramar mamma