tisdag 18 oktober 2011

kvadratsmart och rejäl? inte än...
Idag varvar jag tentaplugg med hallfunderingar. Mitt första problem är att hallen är lägenhetens absolut sämst utnyttjade utrymme, och eftersom vi bor på ynka 45kvm och hallen är på närmare 10 kvm är det alltså en yta vi behöver. Just nu har vi tambur, en byrå och myshörnan med gungstolen i hallen. Anledningen till detta är att jag inte vill att det ska kännas trångt när man kommer in i vår lilla lägenhet. Därför har vi funderat på att sätta upp något som skiljer själva tamburen från resten av hallen, ex en vikvägg eller ett draperi. 
Mitt andra problem är att jag inte är så värst lantlig av mig i min inredning längre, men detta märks inte precis i hallen där det i princip bara är vitt lantligt. Jag funderar alltså på hur vi kan göra hallen mer kvadratsmart och rejäl. En färg som jag dock gärna har kvar är den glada och vackra röda färgen som pelargonerna ger, me like a lot!

Nu kommer strax Herr J hem och ur högtalarna strömmar en nyligen upptäckt skiva som jag är lite smått förälskad i - Saturday Afternoon Jazz - den kommer han gilla :) 

Lämna gärna mig jättegärna förslag om hallen, jag behöver all hjälp jag kan få!

Hoppas ni har en fortsatt fin dag!

2 kommentarer:

some kind of wonderful sa...

Nja, inte lätt.. Hoppas det löser sig med hallen : )

♥ Mia

mariaemb. sa...

Oj så svårt! Tåls att tänka på. Men du, så fint med ett stort fönster i hallen!! Om du vill blanda upp det lantliga föreslår jag detaljer i svart och trä. Kanske svarta krukor i fönstret? Eller i betong? En grafisk filt i gungstolen eller kanske en stubbe som bord? Haha sorry, spårade iväg lite. Jag är inne på att göra ett vardagsrumsbord av stubbar men det måste tydligen vänta till lövsprickningen med att fälla så att det ska torka snyggt. Inte lätt för en som är otålig som jag. Haha!

Lycka till med pluggandet!

Kram Maria