torsdag 20 oktober 2011

Att muta sig själv, och att gå på det.


En dag som denna, då solen skiner, himlen är blå och fåglarna 
kvittrar, sitter jag med näsan i böckerna. En stor kopp kaffe (ja, dagar som dessa måste orken vara på topp!) och lite för många bran flake bars gör mig och böckerna sällskap. Att muta sig själv, och att gå på det. Jag passade ändå på att knäppa av ett par bilder på sovhörnan, när soltimmarna blir färre och färre får man passa på, dessutom behöver man ju pausa i plugget ibland :)
Vi har skärmat av en del av salongen med den stora expedithyllan och därefter helt enkelt satt upp ett draperi och på så sätt skapat en sovhörna. Enkelt och väldigt mysigt :) Nu går funderingarna kring vilken typ av sänggavel jag vill göra och vilka sänglampor vi ska ha. Jag vill gärna göra en sänggavel som jag kan sätta upp lamporna på, på så sätt slipper man onödiga hål i väggen.
Förresten, för tre veckor sedan köpte jag en bukett med nejlikor och två stycken håller i sig fortfarande. Galet härligt!

Ha en riktigt härlig torsdag!

7 kommentarer:

Ullis sa...

Det ser ut som om det har blivit jätte snyggt med drapperiet vid sängen! Bra idé!
Skön att du kommer hem snart!
Kram

Farsan sa...

Bra gjort! Kan man inte tänka sej något liknande i hallen?
Kram farsan

Anonym sa...

Ser så mysigt ut att man undrar om man kan få låna sängen en stund.
Kram T

mammaxtre sa...

Nejlikor är underskattade, när man tänker efter. Man får mycket för pengarna då de blommar länge samtidigt som de inte är så väldigt dyra.

Ha en fin kväll.

mariaemb. sa...

Jättemysigt ser det ut!! Gillar den svarta stolen som nattduksbord.

Jag har dessvärre inte någon av Saltås böcker men planerar att köpa åtminstone den senare, året runt. Bläddrade i den när jag var i Järna för ett tag sen och den ser fantastisk ut! Men om du har vägarna förbi Akademibokhandeln igen så bläddra i dem och känn efter vilken du gillar bäst. Jag behöver lite hjälp med årstidsmatlagningen så därför är jag inriktad på den senare. Beställ den däremot på nätet, tror att det är rysligt mycket billigare än på Akademibokhandeln. :)

Lycka till med pluggandet nu och på tentat imorgon!!
Kram Maria

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Nejlikor håller sig verkligen länge. En suverän blomma!

Ser jättemysigt ut med er sovhörna. Smart med draperier som både ger insynsskydd och mysar till det. :-)

Ha en fortsatt fin tisdag!

Hildas hem - Sofia sa...

Det funkar verkligen att muta sig själv med sötsaker - det har jag gjort massor av gånger och jag går på det varje gång :)

Jag önskar dig en fin kväll!
Kram Sofia