tisdag 10 januari 2012

svart och vittHej och hallå blixthalka. Första cykelvurpan för i år avklarad, mitt framför universitetet. Varför känner man sig så urbota fånig när man ligger där på marken? Hoppas ingen såg är den första tanke som susar genom huvudet. Nåja, jag kom undan med en öm axel, men var försiktiga ute i trafiken nu! 

Efter ett seminarie och en lång föreläsning lyckades jag komma hem någon timme innan det började mörkna, så jag passade på att knäppa av ett par bilder. Det är fortfarande mest svart och vitt här hemma. Taxen Sixten fick jag i julklapp, visst blir man glad i hela kroppen dessa fina tavlor av Lisa Bengtsson. Tillsvidare får den stå tillsammans med min randiga favorittröja vid matsalsbordet.

Puh, nu börjar ett par dagar av tokplugg innan sista tentan på denna kursen och på måndag kör nästa kurs igång, men innan dess ska jag säga hejdå till en god vän som nu är klar med sin utbildning och ska flytta på tok för långt bort... Usch! Men det ska jag inte tänka på nu, nu är det fokus på tentan som gäller. Kom igen motivation, vart är du?

Hoppas ni har en fin tisdagskväll!

4 kommentarer:

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Uffa då. Men skönt att du inte skadade dig mer.

Ja, taxarna är så läckra. Du fick verkligen snygga bilder i julklapp du. :-)

Ha en fortsatt fin tisdagskväll!

Ullis sa...

oj då! Hoppas axlen klarat sig hyffsat i alla fall. Tavlorna är jätte fina båda två, men min favorit är förstås den randiga...
kramar från storasyster

HjärtatsVitaHem sa...

Jättefina tavlor! :)

Ha det bra!
Kram Jenny

Terese sa...

Hej - så fin blog du har som jag hittade så där av en slump.
Älskar vitt och ljust men då min tycker att raka motsatsen är perfekt så blir det ganska mycket kompromissande... Och försök att få till det ändå :)
Inte alltid jag lyckas dock.
Hälsningar
Terese